Davant la inexistència de negociació entre Conselleria i els sindicats signants del VI Conveni de Concertada (USO-FSIE-UGT) sobre el compliment salarial del VI Conveni, els permanents sindicals de les organitzacions esmentades han duit a terme avui divendres una concentració davant la seu de la Conselleria d'Educació.

 Vol ser un avís d'inici de mobilitzacions a la concertada si no s'actualitzen les nòmines segons taules salarials vigents i s'obrin immediatament negociacions serioses per a poder cobrar els endarreriments.

Després de la protesta, els representants de les tres organitzacions sindicals han registrat una reclamació a Conselleria

on demanen el següent:

1. L'actualització immediata de les nòmines, amb caràcter retroactiu a agost de 2013 (data de publicació al BOE del VI Conveni), dels mestres i professors de l'escola concertada segons les taules salarials en vigor.

2. Establir un calendari de pagament dels endarreriments, un deute de la Conselleria amb el professorat de concertada que abarca des de 2009 fins a l'actualitat.

 Si no hi ha resposta de la Conselleria d'Educació, la pròxima concentració de protesta tendrà lloc aquest dijous 3 de juliol a les 9:30. 

FSIENACIONAL

MECD

Hay 83 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB