FSIE demana garanties per al professorat de concertada davant l’aplicació de la LOMCE a Secundària

Avui matí, representants de FSIE-Illes Balears ens hem entrevistat amb la Directora General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà, i amb els integrants de l'equip encarregat de dissenyar l'àmbit curricular.

L'objectiu de l'entrevista ha estat donar a entendre els problemes laborals que pot ocasionar dins concertada l'entrada en vigor del nou currículum a secundària (ESO, Batxillerat i FP), així com demanar que aquests siguin evitats al màxim.

La problemàtica se centra sobretot en la possible pèrdua d'hores per part de segons quins especialistes degut a la modificació d'assignatures i horaris. FSIE ha deixat ben clar que, dins concertada, la pèrdua d'hores en determinades matèries pot suposar la reducció de les jornades del professorat afectat o, fins i tot, el seu acomiadament. Per això també ha demanat que es tengui en compte a l’hora de planificar l’horari lectiu setmanal.

FSIE, defensant la jornada laboral dels treballadors, vol que els col·legis concertats puguin continuar oferint 4t d’ESO amb totes les garanties de competitivitat, és a dir, amb tots els itineraris marcats per la llei.

Tant la Directora General, com el seu equip, han manifestat esser conscients de la problemàtica i ens han manifestat que tenen la voluntat de treballar i organitzar l’aplicació de la LOMCE a Secundària de manera que afecti el mínim possible al professorat de l’escola concertada.

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

FSIENACIONAL

Hay 113 invitados y ningún miembro en línea

MECD

BUTLLETÍ DIGITAL

DISCAPACITAT

ACOSO ESCOLAR

FORMACIO/INNOVACIO

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM

PARLAM? 634527784

TELEGRAM