Vols conèixer el programa en educació,
i especialment en ensenyament concertat,
dels diferents partits polítics?
- - - - - - - - - - 

FSIE-Illes Balears n'ha eleborat un butlletí especial: eleccions maig 2015

fsieespecial

Per tradició i com un servei més d'informació als nostres afiliats i simpatitzants, cada vegada que hi ha eleccions autonòmiques FSIE-Illes Balears té la costum d'elaborar un informe sobre el programa electoral en Educació de les diferents formacions polítiques que s'hi presenten.

Per a confeccionar l'esmentat informe, hem demanat a les formacions polítiques que ens facin arribar l'apartat dedicat a Educació del seu programa, així com que ens contestin una sèrie de qüestions relacionades més directament amb l'ensenyament concertat. Les respostes a l'esmentat qüestionari han estat transcrites talment ens han arribat i en l'ordre d'arribada.

No us hem pogut facilitar abans aquest butlletí informatiu perquè alguns partits s'han torbat molt a contestar-nos el qüestionari i hem hagut d'esperar a la darrera setmana per a poder disposar d'un document el més complet possible.

Cal a dir que, a més de la informació escrita, FSIE-Illes Balears ha aprofitat per a convidar als responsables d'Educació de les diferents formacions polítiques a celebrar reunions abans de les eleccions per a tractar la situació de l'escola concertada i dels seus treballadors. Aquestes entrevistes s'han pogut celebrar, de moment, amb els responsables educatius de PSIB-PSOE, MÉS i Ciutadans.

El butlletí FSIE-Informa Especial Eleccions Maig 2015 el podeu trobar en línia a l'enllaç següent:


https://drive.google.com/file/d/0B3FOUV2YtCVkR05BRjdBVWhOdnM/view?usp=sharing

 

_________________________________________________________________________________________________________

 

FSIENACIONAL

Hay 46 invitados y ningún miembro en línea

MECD

BUTLLETÍ DIGITAL

DISCAPACITAT

ACOSO ESCOLAR

FORMACIO/INNOVACIO

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM

PARLAM? 634527784

TELEGRAM