El mes de desembre passat l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 24 de Gener com el Dia Internacional de l'Educació reconeixent així la importància de l'Educació per a aconseguir la seva “Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible”. Dins d'aquest conjunt d'objectius de desenvolupament sostenible i metes universals centrades en les persones, l'organització vol destacar el rol fonamental que juga l'educació com a dret humà, ben públic i responsabilitat col·lectiva.

FSIE se suma a aquesta iniciativa amb la campanya “ L'educació és un dret i una responsabilitat de tots. Per una educció de qualitat, inclusiva i equitativa” amb el clar objectiu de recordar a la societat que és un dels pilars fonamentals per al desenvolupament del teixit social que conformarà les comunitats del futur.

https://fsie.es/actualidad/2275-fsie-celebra-el-primer-dia-internacional-de-la-educacion-reclamando-a-los-agentes-sociales-y-politicos-consenso-para-conseguir-un-sistema-educativo-estable-y-de-calidad

Portada Twitter

FSIENACIONAL

MECD

Hay 55 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB