Cartel A3 Dia Mundial S.Down

La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament se suma un any més a la celebració del Dia Mundial de la Síndrome de Down amb la seva campanya “Persones ÚNIQUES amb capacitats ÚNIQUES”, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de reconèixer i integrar les diverses capacitats d'aquest col·lectiu en la societat.

Com recorda les Nacions Unides, organisme impulsor d'aquesta iniciativa, la síndrome de Down és una combinació cromosòmica natural que sempre ha format part de la condició humana, existent en totes les parts de món, i que té efectes variables en els estils d'aprenentatge, les característiques físiques o la salut de les persones.

FSIE, com a organització sindical fermament compromesa amb el sector d'atenció a les persones amb discapacitat, vol contribuir amb aquest lema a la construcció d'una consciència social positiva que reconegui la diversitat i enorme vàlua de les capacitats de les persones amb síndrome de down.

https://fsie.es/actualidad/2313-fsie-celebra-el-dia-mundial-del-sindrome-de-down-con-un-reconocimiento-a-la-diversidad-y-enorme-valia-de-este-colectivo

FSIENACIONAL

MECD

Hay 40 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB