La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament portarà a la Mesa Sectorial de l'Ensenyament Concertat la seva exigència de modificar la baremació de l'experiència prèvia en els processos de selecció a cossos docents per a acabar amb la clara discriminació que sofreixen els treballadors de l'ensenyament privat i concertat.

Com ja denunciem amb anterioritat, la puntuació que assigna la legislació vigent estableix unes diferències totalment desproporcionades entre els professionals que han exercit la seva labor en centres públics i aquells que ho han fet en centres concertats o privats.

Després de l'última modificació duta a terme pel Ministeri d'Educació i recollida en el Reial decret 84/2018, de 23 de febrer, la puntuació assignada als docents de centres privats i concertats suposa la meitat (0,5 punts per any) que la dels docents del sector públic (1 punt per any).

FSIE considera aquesta discriminació cap als professionals de l'educació privada i concertada completament inacceptable i injustificada ja que s'està infravalorant la seva experiència docent malgrat haver exercit la seva labor en centres autoritzats per les administracions públiques, impartint el mateix currículum oficial i regulats per la mateixa legislació i el mateix servei d'inspecció educativa que els seus homòlegs de la pública.

Des del sindicat continuarem treballant per a aconseguir el just reconeixement de l'experiència dels docents del sector la professionalitat del qual i dedicació mereixen ser valorades adequadament i no en funció únicament del tipus de centre en el que hagin exercit.

https://fsie.es/actualidad/2331-fsie-exige-una-valoracion-justa-de-la-experiencia-docente-previa-en-centros-privados-y-concertados

FSIENACIONAL

MECD

Hay 158 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB