FSIE llança un any més la seva campanya de suport a l'escolarització en centres concertats que imparteixen Formació Professional amb l'objectiu de reafirmar el seu compromís amb la llibertat de les famílies i l'alumnat per a triar l'educació que millor s'adapti a les seves preferències i conviccions.

Sota el lema “ Construeix un futur a la teva mesura” FSIE es dirigeix a tots aquells joves que en aquests moments decideixen quin camí seguir per a recordar-los que la formació professional és una opció de qualitat per a continuar amb els seus estudis i aconseguir les seves metes professionals i que per a això poden triar un centre concertat.

Amb el missatge “Formem Professionals, formem persones” es pretén a més destacar la important labor que realitzen els docents en aquests centres que amb la seva implicació i compromís estan contribuint a construir la societat del futur oferint una formació integral i de qualitat.

El sindicat majoritari en el sector de l'ensenyament concertat i privat vol a més fer una crida a totes i tots els professionals del sector perquè s'impliquin en la difusió d'aquest parament i fer-lo arribar a la societat en el seu conjunt.

CCFF FSIE A3

FSIENACIONAL

MECD

Hay 51 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB