El Secretari general del sindicat, Antoni Sacarés, ha registrat una carta de protesta dirigida al Conseller de Educació Martí March.

Una representació de docents de Concertada convocats pel sindicat del sector FSIE-Illes Balears, han realitzat avui una acció reivindicativa davant de la Conselleria d'Educació per protestar contra la suspensió, per segona vegada en 10 anys, de l'Acord d'equiparació salarial, així com d'altres mesures de millora per als treballadors i centres d'educació concertada i educació especial de les illes.

A l'acabar la manifestació, el secretari general de FSIE-Illes Balears, Antoni Sacarés, ha registrat una carta dirigida al conseller Martí March en la qual descriu el malestar i el desànim creats en el sector, així com la decepció de FSIE per les formes de fets consumats i falta de comunicació per part de Govern i Conselleria: "No és només que s’hagi tornat suspendre un Acord, el de de 2016, que només era una reactivació del de l'any 2008 i que ja se'ns va suspendre el 2009, i tot un sèrie de mesures promeses des de la seva Conselleria; sinó el com s'ha fet. Ens dolen profundament no només els fets, sinó sobretot les formes. "

IMG 20191216 114521

FSIENACIONAL

MECD

Hay 259 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB