El secretari general de FSIE, Javier Muñoyerro, acompanyat de representants de la secretaria general, va assistir ahir a la presa de possessió d'Isabel Celaá com a Ministra d'Educació i Formació Professional. En l'acte celebrat entorn de les 14 hores en el Ministeri, Celaá acceptava de nou la cartera d'educació amb un discurs en el qual ressaltava el paper de l'educació pública en el sistema educatiu, encara que "sense menyscapte" de la concertada, i assumia el "repte" d'aconseguir un "gran acord per la Formació Professional".

Els representants de FSIE van felicitar la Ministra i li van desitjar una eficaç i reeixida gestió en benefici del sistema educatiu i del conjunt de la comunitat educativa, aprofitant l'oportunitat per a transmetre-li la nostra preocupació per algunes de les mesures anunciades en els últims dies que podrien afectar el sector de l'ensenyament concertat.

Per això, aquest mateix matí, FSIE registrava en el Ministeri d'Educació un escrit dirigit a la Ministra manifestant la nostra preocupació per algunes de les mesures pactades pels socis del Govern en matèria d'educació.

FSIE ha sol·licitat la urgent convocatòria de la Taula Sectorial de l'Ensenyament Concertat que no es reuneix des de fa més d'un any amb un doble objectiu:

- Que el Ministeri expliqui al sector els seus objectius i mesures previstes.

- Que pacti un calendari de negociació sobre tots els assumptes que el sector ha plantejat i que el Ministeri coneix des de fa ja molt temps.

FSIE ofereix al Ministeri diàleg i negociació per a poder aconseguir acords i espera que aquesta sigui la via que permeti afrontar una nova reforma del sistema educatiu que sigui estable, duradora i respectuosa amb els drets constitucionals i els acords internacionals.

Nota de prensa_FSIE solicita la convocatoria urgente de la Mesa de Concertada

Registro_Solicitud Mesa Concertada

FSIENACIONAL

MECD

Hay 264 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB