Hem traslladat al Ministeri la nostra preocupació per la tramitació de la LOMLOE a més de nombroses aportacions per al curs 2020/21.

ministerio educacion 01 g


El Secretari General de FSIE, Javier Muñoyerro, i el Secretari d'Organització, Jesús Pueyo, han mantingut aquest matí una reunió per videoconferència amb el Ministeri d'Educació que ha estat representat pel Secretari d'Estat d'Educació, Alejandro Tiana, i pel Director General de Planificació i Gestió Educativa, Diego Fernández.         

En relació amb la tramitació parlamentària de la LOMLOE, FSIE considera que ni és el moment ni són les formes adequades per a procedir a l'aprovació d'una nova llei que naixerà sense consens i sense finançament. En aquests moments, existeixen altres prioritats més urgents com l'organització i desenvolupament del pròxim curs escolar que continuarà requerint d'un gran esforç per part dels professionals, alumnat, famílies i administracions.

NOTÍCIA COMPLETA A FSIE NACIONAL: https://fsie.es/actualidad/2559-fsie-se-reune-con-el-ministerio-de-educacion-y-formacion-profesional

BUTLLETÍ INFORMATIU: Boletin_Reunion_con_el_MEyFP.pdf

FSIENACIONAL

MECD

Hay 40 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB