Cartel A3 Concertada 2021
La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament (FSIE), organització sindical majoritària en l'àmbit de l'educació concertada i privada, ha posat en marxa un any més la seva campanya de suport a l'escolarització en centres concertats i privats coincidint amb l'obertura dels períodes de matriculació en les diferents comunitats autònomes.

En un any especialment complex, no sols a causa de la pandèmia mundial, sinó també a l'entrada en vigor de la nova llei d'educació, FSIE vol reafirmar el seu compromís amb la pluralitat del nostre sistema educatiu i amb la llibertat d'elecció de les famílies amb el lema “Lliures per a triar, Construïm el seu futur”. El sindicat vol incidir una vegada més en el dret dels pares a triar l'educació dels seus fills com ve recollit en l'Art. 27 de la Constitució Espanyola, en un moment en el qual l'ensenyament concertat es veu amenaçada per una legislació partidista i que conculca clarament drets i llibertats fonamentals.

FSIE vol a més aprofitar aquesta campanya per a reconèixer als professionals que exerceixen la seva labor en aquests centres el seu compromís i implicació per a oferir una educació integral i de qualitat. L'actual situació de crisi sanitària ha suposat un continu repte per a la comunitat educativa des que es declarés el primer estat d'alarma al març de 2020. Les mesures adoptades per a contenir la pandèmia i evitar contagis, com l'educació a distància o semi-presencial, han posat en relleu la importància de l'atenció personalitzada i l'acompanyament continu a l'alumne i el seu aprenentatge que duen a terme tots els treballadors dels centres concertats i privats.

Amb la finalitat de transmetre el valor del seu treball a la societat en general, el sindicat convida a totes les treballadores i treballadors del sector a col·laborar en la difusió d'aquest missatge per a poder així garantir el manteniment d'un sistema educatiu plural i de qualitat.

FSIENACIONAL

ACOSO ESCOLAR

BUTLLETÍ DIGITAL

MECD

Hay 108 invitados y ningún miembro en línea

DISCAPACITAT

FORMACIO/INNOVACIO

WHATSAPP 691235572

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM