vaccine 5103088 640Des de la Conselleria d'Educació ens han confirmat que el Servei de Salut té previst iniciar la vacunació dels treballadors (docents i no docents) dels centres educatius no universitaris de les Illes Balears a partir de 8 de març. La vacunació s'iniciarà amb els professionals d'Educació Infantil i Educació Especial. Per aquets motiu, la Conselleria ha iniciat la recopilació de les dades demanades pel Servei de Salut per poder fer les crides. Conselleria ja disposa de les dades necessàries del personal en pagament delegat, mentre que ha sol·licitat informació als centres de les dades pertinents de la resta de treballadors.
 
El personal que no treballa dins dels centres, com els alliberats sindicals, en principi no es vacunaran en aquesta fase i ho faran quan els correspongui per grup d'edat, a no ser que siguin inclosos dins els llistats de vacunació per el Servei de Salut.
Cal recordar que la vacunació no és obligatòria.


Per a més informació sobre vacunació també podeu cridar al telèfon InfovacunaCovid (971 211 299) o consultar la web sobre vacunació de l'IBSalut: https://www.ibsalut.es/es/es-vacuna-covid-19

FSIENACIONAL

ACOSO ESCOLAR

BUTLLETÍ DIGITAL

MECD

Hay 80 invitados y ningún miembro en línea

DISCAPACITAT

FORMACIO/INNOVACIO

WHATSAPP 691235572

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM