vacunamayor

FSIE-Illes Balears ha sol·licitat a les conselleries d'Educació i de Salut que siguin inclosos en l'actual fase de vacunació tots els treballadors dels centres d'assistència i educació infantil, així com els monitors que realitzen les activitats extraescolars dels centres educatius.


Actualment, a l'anomenada fase 6, Salut està vacunant tots els professionals, docents i no docents, dels centres educatius no universitaris. Malgrat això, queden fora els treballadors dels centres d'educació infantil no oficials, els quals són una gran majoria. Tampoc no s’està vacunant les persones que treballen en els centres d'infantil, primària i secundària com a monitors en les activitats extraescolars que s'organitzen dins de la mateixa escola fora de l'horari lectiu.

FSIE considera que el fet d'estar o no autoritzats per la Conselleria d'Educació (en el cas de les escoletes i escoles bressol) o de treballar amb alumnes fora de l'horari lectiu (en el cas de les activitats extraescolars), no suposa, per a aquests dos col·lectius de treballadors essencials, cap causa objectiva de disminució del risc de contagi per COVID-19, per la qual cosa demana no siguin discriminats i entrin en llistes prioritàries de vacunació, com recomanen els especialistes en control d'epidèmies i malalties infeccioses.

diari1

FSIENACIONAL

ACOSO ESCOLAR

BUTLLETÍ DIGITAL

MECD

Hay 131 invitados y ningún miembro en línea

DISCAPACITAT

FORMACIO/INNOVACIO

WHATSAPP 691235572

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM