flechaverdecursos_maecenas_WEB.pdf

FSIE i la Fundació Maecenas ofereixen a tots els afiliats a FSIE una oferta de més de setanta cursos homologats per la Conselleria d'Educació de les Illes Balears a través del Campus Maecenas Singularity School des de l'1 de juliol fins al 31 de desembre de 2021.

Les ofertes del Campus es renoven i actualitzen per semestres.
L'acord amb FSIE està subjecte a la inscripció en pack de 3 cursos o pack de 5 cursos. Per tal de beneficiar-te del descompte en cada pack, fes clic sobre el pack per a afiliats que desitgis.Pack de 3 cursos: 60€/afiliat -147€/No afiliats. Total de 12h (inclou activitats de transferència).Pack de 5 cursos: 100€/afiliat - 245€/No afiliats. Total de 18h (inclou activitats de transferència).


LLISTAT DE CURSOS: AQUÍ.


Pots realizar cada curs de manera asincrònica a través de la plataforma virtual del Campus Maecenas Singularity School. Cada curs o mòdul té una durada superior a 3 hores i s’adapta a un aprenentatge al teu ritme amb píndoles breus de formació. A més, inclouen vídeo-presentacions, tutorials, recursos, reptes/tasques autònomes per als alumnes i continguts interactius.Tria el teu nivell de perfeccionament: Inicial i Avançat. Dins d'un mateix curs pots trobar dos nivells diferents de dificultat i de perfeccionament.

cursos maecenas WEB page 0001

FSIENACIONAL

Hay 32 invitados y ningún miembro en línea

MECD

BUTLLETÍ DIGITAL

DISCAPACITAT

ACOSO ESCOLAR

FORMACIO/INNOVACIO

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM

PARLAM? 691235592

TELEGRAM