VII CONVENIO CONCERTADA
El VII Conveni col·lectiu d'empreses d'ensenyament privat sostingudes totalment o parcialment amb fons públics ha estat publicat en el BOE d'avui, 27 de setembre de 2021, mitjançant Resolució, del 15 de setembre de 2021, de la Direcció General de Treball.

Entra per tant en vigor el text subscrit el passat 21 de juny per FSIE, amb la resta de sindicats a excepció de CIG, i les organitzacions patronals del sector.

Com ja informem després de la seva signatura, aquest conveni suposa importants avanços per als treballadors, docents i no docents, del sector ja que recull millores com la percepció dels increments salarials de 2020 i 2021 d'igual forma per a tots els treballadors independentment del seu nivell o categoria, importants millores en els permisos retribuïts i excedències o la reducció de jornada progressiva per al PAS.

També incorpora els acords sobre les sortides i sobre el “Control i registre horari”, eliminant dos dels escenaris de situacions de possible abús pels quals FSIE no ho va signar l'any 2019 i estableix una Taula Tècnica formada pels signants que continuarà abordant durant la seva vigència importants temes sobre els quals no va ser possible aconseguir un acord durant les negociacions.

FSIE, que a la seva signatura va valorar molt positivament aquest nou conveni, continuarà treballant per a millorar les condicions dels treballadors del sector mitjançant propostes en la Taula Tècnica.

Pots consultar i descarregar tota la informació sobre el VII Conveni en la nostra secció específica de Conveni de Concertada.


Documents relacionats:


VII Conveni de Concertada_BOE

FSIENACIONAL

Hay 31 invitados y ningún miembro en línea

MECD

BUTLLETÍ DIGITAL

DISCAPACITAT

ACOSO ESCOLAR

FORMACIO/INNOVACIO

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM

PARLAM? 691235592

TELEGRAM