Cartel A3 Dia Maestro 27 Nov 2021 BalearLa Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament celebra el Dia del Mestre reconeixent a totes les mestres i mestres la gran labor que exerceixen amb la seva ja tradicional campanya anual. En aquesta ocasió, FSIE vol posar en relleu la transcendència i múltiples dimensions de la funció d'educar que va molt més allà de la mera transmissió de coneixements.
Aquesta jornada commemorativa està dedicada als docents espanyols i celebra el patró dels professors, San José de Calasanz, sacerdot, pedagog i considerat el precursor de l'educació moderna com a fundador de la primera escola cristiana popular i gratuïta d'Europa.
FSIE vol recordar que per a aconseguir un sistema educatiu de qualitat, que arribi a tots en igualtat de condicions, no es pot descurar en cap concepte el pilar fonamental que el sosté, els professors. Per això considerem imprescindible que es reconegui la importància de la tasca que exerceixen els docents en el desenvolupament del teixit social que conformarà les comunitats del futur i que es dignifiqui la seva professió.
Per tant, volem aprofitar aquesta celebració per a insistir en una de les nostres reivindicacions històriques: la promulgació d'una llei que reguli la professió docent per a tots els professionals de l'ensenyament que estableixi els paràmetres d'una formació inicial de qualitat, adequada a les necessitats reals dels docents, i que reflecteixi la importància de la formació permanent i la carrera professional. Aquesta nova llei vindria a dignificar la professió docent i a recuperar l'autoritat i reconeixement de la mateixa per a tot el professorat amb independència de la mena de centro en el que desenvolupin el seu treball.
Des de FSIE volem, a més, agrair a totes les mestres i mestres la seva dedicació i compromís amb l'ensenyament reafirmant la nostra obstinació a continuar treballant per a poder garantir als professionals de l'ensenyament concertat, privada i d'atenció a persones amb discapacitat, unes condicions laborals i salarials dignes, justes i concordes a la professionalitat, qualitat i exigència amb la qual ells exerceixen la seva labor.

FSIENACIONAL

Hay 61 invitados y ningún miembro en línea

MECD

BUTLLETÍ DIGITAL

DISCAPACITAT

ACOSO ESCOLAR

FORMACIO/INNOVACIO

FACEBOOK

TWITTER @FSIEIB

INSTAGRAM

PARLAM? 634527784

TELEGRAM