COMUNICACIÓ

FSIE DEMANA PROPOSTES ALS DOCENTS DAVANT LES NOVES TITULACIONS DEL PROFESSORAT D'ESO, BATXILLERAT I FP BÀSICA

 

Profesor SecundariaEl Ministeri d'Educació i Formació Professional ha donat a conèixer el Proyecto de Real Decreto por el que se modifica el Real Decreto 860/2010, de 2 de julio, por el que se regulan las condiciones de formación inicial del profesorado de los centros privados para ejercer la docencia en las enseñanzas de Educación Secundaria Obligatoria o de Bachillerato.

Aquest Projecte regularà, en el moment en què sigui aprovat, les titulacions del professorat per a exercir docència també de les noves matèries que s'han introduït en el currículum.

FSIE remetrà al Ministeri d'Educació aportacions al mateix punt de manera directa com en la Comissió Permanent del Consell Escolar de l'Estat en la qual som l'únic representant del professorat de l'ensenyament privat.

Remet-nos la teva proposta:

És molt important que cada professional consulti aquest projecte i, en cas que consideri que pot tenir problemes de titulació o que amb la qual té pot impartir matèries i no s'ha recollit així en el Projecte o qualsevol circumstància sobre aquest tema, podeu remetre'ns les vostres aportacions i propostes fins al 23 de juny al compte de correu:

 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

La proposta ha de ser raonada i fonamentada.

Documents relaccionats:

Descarrega el document oficial en PDF prement aquí.