COMUNICACIÓ

REUNIÓ I FORMACIÓ D'ALLIBERATS A MADRID.

Foto Jornada Liberados FSIE desde detrás 2

Els dies 14 i 15 de juny, en la Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament (FSIE) hem celebrat un acte de gran importància: la jornada amb els alliberats de la Federació. Ens reunim a Madrid per a parlar, sobretot, de les pròximes eleccions sindicals.

En la primera part de la jornada, van intervenir part de la Secretaria General de FSIE: la presidenta, Alicia Azpilcueta, que va donar la benvinguda a l'acte, el secretari general, Jesús Pueyo, el secretari d'acció sindical, Enrique Ríos, i el secretari de comunicació, Federico Faus. També van intervenir els companys Néstor Gadea i Laura Pastor, de FSIE Comunitat Valenciana, i el formador Iñigo Sáenz de Urturi.

Secretaría General durante la jornada liberados FSIE junio 2022

Durant la segona part de la Jornada per a Afiliats de FSIE, ha intervingut part de la Secretaria General de FSIE: la presidenta, Alicia Azpilcueta, el secretari general, Jesús Pueyo, el secretari d'acció sindical, Enrique Ríos, el secretari de comunicació, Federico Faus, i el secretari de formació, José María Méndez. També ha intervingut el responsable de comunicació, Javier Menéndez. Jesús Pueyo ha destacat la responsabilitat que tenim des de FSIE amb els treballadors de l'ensenyament i de l'atenció a persones amb discapacitat.

Jose Maria Mendez secretario de formacion en FSIE Nacional durante las jornadas de liberados de FSIE en Madrid junio 2022Enrique Ríos secretario de Accion Sindical FSIE durante la jornada de liberados FSIE madrid junio 2022 Jesús Pueyo secretario general FSIE durante la Jornada liberados FSIE

Estem orgullosos de ser un sindicat amb un missatge clar i independent. I continuem treballant amb energia, esperança i il·lusió.

Gràcies a tots per venir i per formar part d'aquest equip! Seguim!