COMUNICACIÓ

Nova proposta per a actualitzar la prova d'accés a la Universitat

Nueva EBAU 2022 Pilar Alegria Ministerio Educacion

El passat 27 de juliol, la Ministra d'Educació i Formació Professional va presentar una proposta per a actualitzar la prova d'accés a la Universitat.

El Ministeri ha anunciat que obrirà un període de debat i de diàleg en el qual arribar a acords respecte al disseny d'aquesta nova prova, dins del respecte de les competències de les comunitats autònomes.

El document haurà de passar pel Consell Escolar de l'Estat, òrgan en el qual FSIE representa en la seva Comissió Permanent al professorat de l'ensenyament Privat i Concertat.

En FSIE, a més, esperem que el debat i diàleg sobre aquest assumpte també sigui tractat en la Taula Sectorial de l'Ensenyament Concertat, tal com ja hem sol·licitat.

Ens dirigim als professionals de Batxillerat per a recaptar, des de la vostra experiència i coneixement, les aportacions que considereu poden millorar la proposta del Ministeri d'Educació.

A aquest efecte, obrim un compte de correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. a la qual podeu dirigir-nos fins al 30 de setembre, les vostres propostes que us demanem siguin fundades, raonades i possibilistes.

Documents relacionats:

Propuesta EBAU texto completo

Presentación EBAU simplificada