FORMACIÓ

2ª edició del curs d'anglès per a professionals de l'educació

cartel-nethparner ingles2ed

Actualment, el conjunt d'escoles privades i privades concertades entenen que l'aprenentatge d'idiomes és molt important per al futur dels seus alumnes i aposten cada vegada més per un model d'escola trilingüe. Aquests nous projectes necessiten plantilles de mestres i professors formats amb nivells d'anglès superiors als que fins ara disposaven.
 
També som coneixedors que les direccions i titularitats aposten clarament per disposar de professorat molt format en llengua anglesa i, a la vegada, prioritzen en les noves contractacions a aquells professionals amb un nivell d'anglès reconegut.
 
Conscients d'aquest nou escenari i amb ànim de facilitar-te l'accés a les millors solucions formatives del mercat, et presentam la 2ª edició del "Curs d'Anglès On line" per a professionals de l'educació, un curs 100% on line de 6 mesos de durada que et permetrà millorar la teva competència en llengua anglesa mitjançant l'exclusiu mètode d'aprenentatge d'anglès Rosetta Stone (Tellmemore), amb més de 25 anys d'innovació i experiència, 12.000 empreses clients en més de 150 països i milions d'alumnes formats.
 
El calendari previst per al curs és del 20 d'abril al 22 d'octubre de 2015. Durant aquest període podràs accedir a l'entorn d'aprenentatge e-learning i completar tots els nivells que desitgis, calculant una durada de 100 hores per a cada un dels 5 nivells disponibles (des de A1 fins C1 d'acord el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües).
 
Accedeix a tota la informació rellevant del curs a través del document relacionat que apareix més avall o posant-te en contacte amb la consultora de formació NETPARTNER que serà responsable d'impartir i tutoritzar la formació (Tel. 902.947.325 | e-mail: FSIE @ netpartner .es).

Per a la inscripció, ens hauràs d'enviar emplenat el formulari que trobaràs a l'enllaç següent

http://www.netpartnerlearning.es/mytraining/fsie/insc

i procedir amb l'abonament de la matrícula abans del pròxim 13 d'abril.

Més informació: http://www.fsie.es/index.php/formacion/otra-formacion/1176-curso-ingles-on-line-para-profesionales-de-la-educacion-2-edicion

 

_________________________________________________________________________________________________________

FSIE t'ofereix el B2 a través de la prova Aptis

global-aptis

FSIE, en col·laboració amb British Council, ha organitzat dues proves Aptis: 20 desembre i 16 març

Obertes a tohom amb prioritat afiliats FSIE

Preus molt ajustats: 75 € afiliats i 90 € no afiliats

Més informació:

DÍPTIC_APTIS.pdf

Full inscripció:

INSCRIPCIÓ_PROVA.pdf

 

 

Subcategorías